04594-6-11-11 067-483-43-68 093-170-82-92

ОПИС ПЕРЕЙМЕНОВАНИХ ВУЛИЦЬ ТА ПРОВУЛКІВ БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

фото
Миколаїв – «Місто-герой України».
фото
Казимир Северинович Малевич народився 23 лютого 1879  року в Києві. Український художник-авангардист, визначний діяч українського авангарду, засновник супрематизму, один з фундаторів кубофутуризму; педагог, теоретик мистецтва.
фото
Леонід Костянтинович Каденюк народився  28 січня 1951 року у с. Клішківці Хотинського району Чернівецької області в родині вчителів.
фото
Назва присвоєна в знак вдячності та поваги за активну допомогу громад Красницького повіту (Республіка Польща) Броварській міській територіальній громаді під час повномасштабної агресії рф проти України.
фото
Король Данило (Галицький)  (1201 -1264) – одна із найвидатніших постатей в історії Української держави.
фото
Ірпінь – «Місто-герой України».
фото
Ірина Володимирівна Цвіла (позивний – «Лінза») – народилася 29 квітня 1969 року на Київщині.
фото
Назва присвоєна в знак вдячності та поваги за активну допомогу громади міста Задар (Республіка Хорватія) Броварській міській територіальній громаді під час повномасштабної агресії рф проти України.
фото
Назва присвоєна в знак вдячності та поваги за активну допомогу громад Гродзиського повіту (Республіка Польща) Броварській міській територіальній громаді під час повномасштабної агресії рф проти України.
фото
Гостомель – «Місто-герой України».
фото
Назва присвоєна в знак вдячності та поваги за активну допомогу громад Гнезненського повіту (Республіка Польща) Броварській міській територіальній громаді під час повномасштабної агресії рф проти України.
фото
Назва присвоєна на честь захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.