04594-6-11-11 067-483-43-68 093-170-82-92

Наші новини

14 червня під головуванням виконуючої обов’язки міського голови-заступника міського голови Лариси Виноградової відбулося чергове засідання виконавчого комітету. До порядку денного включено 8 проектів рішень. На засіданні було погоджено коригуючий коефіцієнт для визначення обсягу нарахувань за послуги централізованого водопостачання та постачання гарячої води у період воєнного стану. Він враховується для споживачів, щодо яких у КП «Броваритепловодоенергія» відсутні дані показань вузлів обліку. Також підтримано рішення стосовно громадян, яким надаватиметься матеріальна допомога на термінове дороговартісне лікування.
Проекти рішень передбачені порядком денним на засіданні виконавчого комітету 14 червня
10 травня під головуванням міського голови Ігоря САПОЖКА відбулась 27-а чергова сесія Броварської міської ради. До порядку денного було включено 20 проектів рішень.
Розпорядження міського голови від 09.06.2022 №87-ОД "Про укриття жителів в захисних спорудах цивільного захисту на території Броварської міської територіальної громади"
Особливої гостроти проблема стихійної торгівлі у невстановлених місцях набуває з настанням літньої спеки. Придбані продукти харчування, у невстановленому місці, які реалізуються з землі, в умовах, що не відповідають нормам його виготовлення, зберігання та транспортування, у будь-який момент може обернутися великим лихом для покупця та його родини. Не звертаючи уваги на бруд, що летить на продукти з вулиці від машин та з-під ніг перехожих, та не згадуючи повідомлення в засобах масової інформації про гострі кишкові отруєння серед тих осіб, які вживали продукти придбані на стихійних ринках, вважаючи, що з ними цього не трапиться. Купуючи продукти харчування на вулиці покупець бере відповідальність на себе та повинен усвідомлювати всі ризики для здоров’я. Законодавством України врегульоване питання відповідальності за несанкціоновану торгівлю у невстановлених місцях, а саме: ст.152 (Порушення правил благоустрою), ст.160,164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (здійснення торгівлі з рук у невстановлених місцях та порушення господарської діяльності). Посадовими особами Управління інспекції та контролю Броварської міської ради 27.05 та 01.06.2022 проведені превентивні заходи, які спрямовані на впорядкування та ліквідацію місць стихійної торгівлі. Також, 03.06.2022 спільно з працівниками Броварського РУП ГУ НП в Київській області проведені рейди, під час яких проводилася роз’яснювально-попереджувальна робота, яка направлена на переміщення торгівців на територію ринків. Просимо мешканців Броварської міської територіальної громади та гостей долучитися до боротьби зі стихійною торгівлею – дбати про своє здоров’я і не купувати продуктів харчування й інших товарів у місцях стихійної торгівлі.
07 червня під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. До порядку денного включено 9 проектів рішень. Серед прийнятих - рішення щодо затвердження Положення, що визначає механізм відшкодування витрат, пов’язаних з проведенням цитологічного скринінгу раку шийки матки (рідинний ПАП- тест) та ВПЛ- тестування на наявність ДНК онкогенних типів вірусу серед жіночого населення Броварської міської територіальної громади. Відповідно до Положення, жінки віком від 21 року, що зареєстровані та проживають на території Броварської міської територіальної громади, можуть скористатись послугою безкоштовно.
У вівторок 7 червня о 6-тій годині ранку працівники КП «Бровари-Благоустрій» будуть проводить обробку спецрозчином від кліщів в парку «Перемога», скверу «Алея кохання» та ялинок біля адмінбудівель на вулиці Героїв України. Прохання до 12-тої години утриматись від прогулянок в парку та не вигулювати в місцях обробки чотирилапих домашніх улюбленців.
Розпорядження міського голови від 01.06.2022 №84-ОД "Про виділення матеріальних цінностей з місцевого матеріального резерву"
Розпорядження міського голови від 31.05.2022 №83-ОД "Про визначення ПТК «Клієнт казначейства – Казначейство» в Броварській міській раді Броварського району Київської області та її виконавчих органах, як основної форми обміну інформацією з державним казначейством"
Розпорядження міського голови від 31.05.2022 №82-ОД "Про визначення переліку та обсягів закупівель товарів, робіт і послуг, що необхідно здійснити для забезпечення потреб виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області"
Розпорядження міського голови від 31.05.2022 №81-ОД "Про створення робочої групи для обстеження стану КП «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ»"
фото
31 травня під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. До порядку денного включено 14 проектів рішень. Серед прийнятих - рішення щодо схвалення нової редакції статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону м. Бровари та Броварського району «СКОБ». Дане формування створюється як громадське об’єднання на добровільних засадах для допомоги органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам та органам виконавчої влади. При прийнятті рішення міський голова зазначив, що аналогічні рішення щодо прийняття статутів і реєстрації громадських формувань будуть доцільні лише в тих випадках, коли ці добровольчі об’єднання реально допомагають національній поліції в забезпеченні дотримання у Броварській громаді правопорядку. «Рішення щодо громадських формувань, які будуть діяти лише на папері, вважаю недоцільним»,- зазначив Ігор Сапожко. Також, члени виконкому підтримали пропозицію очільника міста щодо зняття з розгляду питання по оренді одного з підвальних приміщень: «Такі приміщення перш за все мають бути обстежені фахівцями на предмет можливого облаштування тимчасового укриття. Безпека життя людей у військовий час повинна бути понад усе».