04594-6-11-11 067-483-43-68 093-170-82-92

Наші новини

фото
19 липня під головуванням заступника міського голови Петра Бабича відбулося чергове засідання виконавчого комітету. До порядку денного було включено19 проектів рішень. Одним з рішень на засіданні ухвалено список членів добровольчих формувань, яким за рахунок місцевих коштів буде надано разову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових потреб. Відповідно до даного списку 54 добровольця отримають виплати на загальну суму 432 000 грн. Також було прийнято рішення про продовження 21 договору оренди об’єктів комунальної власності строк дії яких завершується у період воєнного стану. Варто зазначити, що умови угод при цьому не змінюються. Договори залишатимуться чинними протягом дії воєнного стану та протягом чотирьох місяців потому.
фото
Шановні споживачі! В зв’язку з необхідністю проведення ремонтних робіт в системі централізованого водопостачання, сьогодні, 19.07.2022 року з 09.00 та до 13.00, буде призупинене водопостачання в житлових будинках за нижче вказаними адресами: Вул. Лобановського (Ломоносова); Вул. Матросова; Вул. Боженка; Вул. Макаренка.
Розпорядженням міського голови 28 липня скликано 30 чергову сесію Броварської міської ради. До порядку денного включено 40 проектів рішень.
Проекти рішень передбачені порядком денним на засіданні виконавчого комітету 19 липня
Проекти рішень передбачені порядком денним на засіданні виконавчого комітету 12 липня
06 липня під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулось позачергове 29 засідання міської ради. До порядку денного було включено 6 проектів рішень.
Розпорядженням міського голови 06 червня скликано 29 позачергову сесію Броварської міської ради. До порядку денного включено 6 проектів рішень.
фото
5 липня під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. До порядку денного було включено 15 проектів рішень. Серед інших, членами виконавчого комітету прийнято рішення щодо забезпечення харчування в комунальних закладах освіти Броварської міської територіальної громади. Ним передбачено, що починаючи з липня 2022 року діти, для яких організовано змістовне дозвілля під час літніх канікул і які беруть участь в організованому проведенні інформаційно-презентаційної та культурно-освітньої роботи з питань патріотичного виховання будуть забезпечені безкоштовним харчуванням за рахунок коштів місцевого бюджету.
Розпорядження міського голови від 01.07.2022 №96-ОД "Про створення комісії щодо проведення заходів ліквідації стихійної торгівлі"
Розпорядження міського голови від 30.06.2022 №95-ОД "Про створення робочої групи щодо проведення перевірок захисних споруд цивільного захисту, розташованих на території Броварської міської територіальної громади"
Проекти рішень передбачені порядком денним на засіданні виконавчого комітету 05 липня
Розпорядження міського голови від 29.06.2022 №94-ОД "Про визначення переліку та обсягів закупівель товарів, робіт і послуг, що необхідно здійснити для забезпечення потреб виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області"