04594-6-11-11 067-483-43-68 093-170-82-92

Наші новини

28 червня під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулось позачергове 28 засідання міської ради. До порядку денного було включено 16 проектів рішень.
фото
28 червня під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. До порядку денного було включено 14 проектів рішень. Члени виконкому затвердили План роботи виконавчого комітету на ІІ півріччя 2022 року. Також, товариство з обмеженою відповідальністю «ЖИТЛО УЮТ СЕРВІС» визначено виконавцем комунальної послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для багатоквартирних будинків та виконавцем послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій багатоквартирних будинків по вул. Чорновола В’ячеслава, 8-Б та по вул. Київській, 235, а ТзОВ «СКАН-ТЕПЛО» - виконавцем комунальної послуги з постачання теплової енергії на території ІІ житлового району в районі вулиці Анатолія Луценка та вулиці Короля Данила в м. Бровари в житловому комплексі «Скандія» для багатоквартирних будинків по вул. Героїв Крут, 8 та 10.
Розпорядженням міського голови 28 червня скликано двадцять восьме позачергове засідання Броварської міської ради. На розгляд депутатів винесено 16 проектів рішень.
Консультаційна підтримка працівників і роботодавців, в рамках нової інформаційної компанії Держпраці «Україна працює!»
Проекти рішень передбачені порядком денним на засіданні виконавчого комітету 28 червня
фото
23 червня під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. Члени виконкому схвалили програму проведення робіт з обстеження пошкоджених об’єктів Броварської міської територіальної громади на 2022 рік. На жаль, у результаті збройної агресії російської федерації в Україні на території Броварської міської територіальної громади було пошкоджено 15 об’єктів: житлові будинки, складські, виробничі та офісні приміщення, об’єкти критичної інфраструктури. Тому, метою прийняття Програми є здійснення необхідних аварійно- ремонтних робіт цих об’єктів. Наразі, проведені обстеження пошкоджених будівель, складені відповідні акти, на черзі отримання експертних висновків. Разом з цим, ряд поточних ремонтних робіт з відновлення будівель вже виконано.
Розпорядженням міського голови 23 червня о 8:30 скликано позачергове засідання виконавчого комітету.
фото
21 червня під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. До порядку денного включено 16 проектів рішень. На засіданні затверджено заходи щодо підготовки та організованого початку 2022/2023 навчального року. Міський голова надав доручення, щоб в стислі терміни у кожному закладі освіти визначити перелік робіт щодо приведення об’єктів укриття відповідність до законодавства України захисних споруд цивільного захисту закладів освіти. До початку навчального року усі роботи щодо приведення цих об’єктів до належного стану мають бути виконані. Управління освіти і науки має підготувати навчально-матеріальну базу до здійснення освітнього процесу в новому навчальному році та забезпечити заклади освіти підручниками і методичними посібниками. Також, управлінню будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту надано функцію замовника на виконання ремонтних робіт з усунення аварії ГРЩ-0,4 кВ гуртожитку по вул.Героїв України, 12-а. Ще одним рішенням, внесено зміни до Переліку пільгових категорій населення для можливості безкоштовного відвідування дитячої секції з футболу дітей, що відносяться до категорії внутрішньо переміщених осіб (на період дії воєнного стану в Україні).
Проекти рішень передбачені порядком денним на засіданні виконавчого комітету 21 червня
фото
Інформація про проведений захід 15.06.2022
Розпорядження міського голови від 15.06.2022 №89-ОД "Про внесення змін до розпорядження міського голови від 11.01.2022 № 4-ОД"
фото
Шановні споживачі! В зв’язку з необхідністю проведення ремонтних робіт в системі централізованого водопостачання, сьогодні, 15.06.2022 року з 10.30 та орієнтовно до 20.00, буде призупинене централізоване водопостачання в районі Промзони, а саме по бульв. Незалежності, 22-53/1. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.