04594-6-11-11 067-483-43-68 093-170-82-92

Наші новини: Новина, засідання виконкому

   01 червня 2022
31 травня під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. До порядку денного включено 14 проектів рішень. Серед прийнятих - рішення щодо схвалення нової редакції статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону м. Бровари та Броварського району «СКОБ». Дане формування створюється як громадське об’єднання на добровільних засадах для допомоги органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам та органам виконавчої влади. При прийнятті рішення міський голова зазначив, що аналогічні рішення щодо прийняття статутів і реєстрації громадських формувань будуть доцільні лише в тих випадках, коли ці добровольчі об’єднання реально допомагають національній поліції в забезпеченні дотримання у Броварській громаді правопорядку. «Рішення щодо громадських формувань, які будуть діяти лише на папері, вважаю недоцільним»,- зазначив Ігор Сапожко. Також, члени виконкому підтримали пропозицію очільника міста щодо зняття з розгляду питання по оренді одного з підвальних приміщень: «Такі приміщення перш за все мають бути обстежені фахівцями на предмет можливого облаштування тимчасового укриття. Безпека життя людей у військовий час повинна бути понад усе».

31 травня під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. До порядку денного включено 14 проектів рішень. Серед прийнятих - рішення щодо схвалення нової редакції статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону м. Бровари та Броварського району «СКОБ». Дане формування створюється як громадське об’єднання на добровільних засадах для допомоги органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам та органам виконавчої влади. При прийнятті рішення міський голова зазначив, що аналогічні рішення щодо прийняття статутів і реєстрації  громадських формувань будуть доцільні лише в тих випадках, коли ці добровольчі об’єднання реально допомагають національній поліції в забезпеченні дотримання  у Броварській  громаді  правопорядку. «Рішення щодо громадських формувань, які будуть діяти лише на папері, вважаю недоцільним»,- зазначив Ігор Сапожко.

Також, члени виконкому підтримали  пропозицію очільника міста щодо зняття з розгляду питання по оренді одного з підвальних приміщень: «Такі приміщення перш за все мають бути обстежені фахівцями на предмет можливого облаштування тимчасового укриття. Безпека життя людей у військовий час повинна бути понад усе».