04594-6-11-11 067-483-43-68 093-170-82-92

Наші новини

Звіт про базове відстеження проекту рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області "Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд на території Броварської міської територіальної громади".
Розпорядження міського голови від 26.01.2022 № 19-ОД "Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного спеціаліста відділу прийому громадян управління соціального захисту населення Броварської міської ради Броварського району Київської області"
фото
1 лютого відбулось 5-те чергове засідання виконавчого комітету Броварської міської ради, головував на якому заступник міського голови Петро БАБИЧ. На розгляд було винесено 34 проекти рішень, 19 з яких стосувались питань захисту прав дітей. В ході засідання було затверджено 2 положення: - Положення про порядок відшкодування витрат на поховання загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції / операції Об'єднаних сил, постраждалих учасників Революції Гідності та бійців добровольців АТО; - Положення про порядок надання мате-ріальної допомоги демобілізо-ваним військовослужбовцям та військовослужбовцям, які брали (беруть) участь в антитерористичній операції/операції Об’єднаних сил, їх сім’ям, постраждалим учасникам Революції Гідності та бійцям добровольцям АТО. Крім того, члени виконавчого комітету погодили розрахунок різниці між розміром діючих тарифів на послуги та розміром економічно обґрунтованих тарифів комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Броваритепловодоенергія»
Протокол № 1 від 26.01.2022 засідання Комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області та
Протокол №1 від 26.01.2022 засідання Комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області
Розпорядження міського голови від 26.01.2022 № 18-ОД " Про створення комісії з обстеження та категоріювання об’єктівінформаційної діяльності Броварської міської ради Броварського району Київської області та її виконавчих органів, де циркулює інформація з обмеженим доступом, що не становить державної таємниці"
Паспорти бюджетної програми місцевого буджету на 2022 рік Відділу охорони здоров'я
План роботи виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області на лютий 2022 року
фото
Для захисту людей від небезпеки, що виникає внаслідок надзвичайних ситуацій у мирний час, та дії засобів ураження в особливий період, використовуються споруди подвійного призначення та найпростіші укриття.
фото
Будь-яка криза змінює повсякденне життя. У надзвичайній ситуації прості речі, до яких ми звикли, можуть швидко стати недоступними. У сучасному світі поряд з військовими загрозами частішають атаки на критичну інфраструктуру, транспорт, ІТ-систему, комунікації тощо. У результаті таких атак можуть виникнути проблеми з медичними послугами, системами зв'язку та електропостачання. Коли безпека суспільства під загрозою, готовність до взаємної допомогти стає вирішальною. А гарна підготовка - запорукою кращої допомоги близьким і тим, хто особливо її потребує. Чітке розуміння алгоритму дій допоможе ефективніше впоратися з кризою та зменшити її негативні наслідки. У брошурі ви знайдете практичні поради, які можуть стати корисними у надзвичайних ситуаціях і під час війни. Зберігайте брошуру в доступному місці, аби в момент небезпеки швидко скористатися нею.
Проекти рішень передбачені порядком денним 05 чергового засідання виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області, яке відбудеться 01 лютого о 10:00 в залі засідань.
Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки з кадастровим номером 3221289000:04:006:0094 площею 1,0 га для будівництва підприємства з виробництва харчової продукції в селі Требухів Броварського району Київської області