04594-6-11-11 067-483-43-68 093-170-82-92

Наші новини: Новина

   24 червня 2022
Консультаційна підтримка працівників і роботодавців, в рамках нової інформаційної компанії Держпраці «Україна працює!»

Консультаційна підтримка працівників і роботодавців,  в рамках нової інформаційної компанії Держпраці  «Україна працює!»

 

Економіка України має працювати – для підтримки армії та наближення нашої перемоги. Щоб розширити консультаційну підтримку працівників та роботодавців у важкий період воєнних дій, Держпраці запускає нову інформаційну кампанію "Україна працює!".

З цією метою створено портал Держпраці – www.pratsia.in.ua де можна отримати відповіді на питання:
– Як перезапустити бізнес на новому місці?
– Які особливості ї трудових відносин під час воєнного стану?
– Які права та гарантії мають мобілізовані працівники?
– Як оформлювати працівників під час воєнного стану?
– Організація медоглядів?
– Як оформити дистанційного працівника ?
– Як розпізнати і уникнути примусової праці та торгівлі людьми?
– Як спростити навчання з охорони праці?

Звернення для консультацій з цих та інших питань до Головного управління Держпраці у Київській області можна надсилати для подальшої переадресації посадовим особам для надання кваліфікованої відповіді за номером: 097-748-88-51 (Viber, WhatsApp, Telegram); на електронну адресу: kvn654456@gmail.comdsp@kiev.dsp.gov.ua, а також на сторінку Фейсбук: https://www.facebook.com/kiev.dsp/. Головне управління Держпраці у Київській області додатково інформує, що консультації також надаються за електронною формою через сервіс «Інтерактивний інспектор».

Також, посадовими особами відділу соціально-трудових відносин та охорони праці Управління інспекції та контролю Броварської міської ради Броварського району Київської області надається консультативна допомога суб’єктам господарювання та фізичним особам з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу. Звертатися за адресою: каб. 101, вул.Героїв України, 15, м. Бровари, Броварський район, Київська обл., 07400, тел. (04594) 7-22-54, E-mail: uik.brovary@ukr.net.