04594-6-11-11 067-483-43-68 093-170-82-92

Наші новини: Новина

   12 квітня 2023
Шановні броварчани! ??КП "Броваритепловодоенергія" повідомляє, що працівниками підприємства розпочато гідравлічні випробування теплових мереж. ??Внаслідок цього, на вулицях або садибах можливі пошкодження підземних трубопроводів з виникненням провалів та викидами води на поверхню. ??Власники підвальних приміщень, в яких зберігаються матеріальні цінності і через які (або поряд з якими) проходить теплова мережа, повинні вжити заходів по їх збереженню, на випадок пошкодження трубопроводу. ?Будьте уважні? ??При виникненні провалів і появі на поверхні води будьте обережні, попереджайте дітей про небезпеку. Не наближайтесь самі і не допускайте дітей до провалів і місць витоку води. ??Якщо ви виявили протікання на трубах і радіаторах опалення в приміщеннях або стали свідком утворення провалів на вулицях міста, просимо невідкладно повідомити про це до Контакт-центру Броварської міської ради за телефоном: ??04594-61111 Дякуємо за розуміння та співпрацю! Бачити менше

Шановні броварчани!
??КП "Броваритепловодоенергія" повідомляє, що працівниками підприємства розпочато гідравлічні випробування теплових мереж.
??Внаслідок цього, на вулицях або садибах можливі пошкодження підземних трубопроводів з виникненням провалів та викидами води на поверхню.
??Власники підвальних приміщень, в яких зберігаються матеріальні цінності і через які (або поряд з якими) проходить теплова мережа, повинні вжити заходів по їх збереженню, на випадок пошкодження трубопроводу.
?Будьте уважні?
??При виникненні провалів і появі на поверхні води будьте обережні, попереджайте дітей про небезпеку. Не наближайтесь самі і не допускайте дітей до провалів і місць витоку води.
??Якщо ви виявили протікання на трубах і радіаторах опалення в приміщеннях або стали свідком утворення провалів на вулицях міста, просимо невідкладно повідомити про це до Контакт-центру Броварської міської ради за телефоном:
??04594-61111
Дякуємо за розуміння та співпрацю!